Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 9 iulie 2020

Alimentație

Horoscop zilnic 9 iulie Berbec. Azi, astrele te îndeamnă să pui accent pe o alimentație de calitate. Cu Luna în Pești și Soarele în Rac, acest aspect al vieții e mai important ca oricând. Avocado și uleiul de măsline nu ar trebui să îți lipsească, dar asigură-te și că îți iei necesarul din vitaminele B, C și D!

Horoscop Taur azi 9 iulie 2020

Conflicte

Horoscop zilnic 9 iulie Taur. Horoscopul zilei prezice pentru zodia Taur câteva conflicte azi. Ține cont că își pot face de cap cu dispoziția ta, așa că mai bine evită-le. Asigură-te că oferi de fiecare dată argumente pentru fiecare părere pe care o expui și că o faci cu blândețe, nu cu intransigență și asprime.

Horoscop Gmeni azi 9 iulie 2020

Încredere

Horoscop zilnic 9 iulie Gemeni. Azi, este cazul să pui preț pe înfățișarea ta. Să îmbraci o rochie care îți place și să așterni un ruj roșu pe buze face mai mult decât să te încurajeze să ai încredere în tine. Astfel îi poți convinge și pe ceilalți că ești o persoană pe care se pot baza și care este capabilă de lucruri mărețe.

Horoscop Rac azi 9 iulie 2020

Ajutor

Horoscop zilnic 9 iulie Rac. Azi, astrele îți recomandă să ajuți un coleg cu o sarcină dificilă. Încrederea pe care o va căpăta în tine și entuziasmul cu care îți va răspunde îți vor demonstra valoarea pe care o ai. Iar efectele sunt extraordinare; poate așa te vei apuca și de acel hobby la care visezi de multă vreme.

Horoscop Leu azi 9 iulie 2020

Plăceri

Horoscop zilnic 9 iulie Leu. Azi este musai să pui accent pe micile tale plăceri, te încurajează astrele. Înconjoară-te de culoare, de mirosuri și gusturi care îți plac, fiindcă acum ești o persoană atât de senzorială. Incită-ți toate simțurile și vei vedea imediat efectul: vei fi mai încrezătoare în tine, mai relaxată și mai fericită.

Horoscop Fecioara azi 9 iulie 2020

Pozitivitate

Horoscop zilnic 9 iulie Fecioară. Azi, horoscopul zilei te îndeamnă să te concentrezi numai pe aspectele pozitive. Ești ușor înclinată spre negativism, dar trebuie să înțelegi că ești perfect capabilă să controlezi aceste influențe. În loc să te plângi de iubit, gândește-te la calitățile sale, în loc să îți critici jobul, amintește-ți și ce îți aduce bun.

Horoscop Balanta azi 9 iulie 2020

Corp

Horoscop zilnic 9 iulie Balanță. Este extrem de important să asculți azi ceea ce are să îți spună corpul tău, insistă astrele. Dacă te simți obosită, ia o zi liberă măcar de la câteva responsabilități, dormi sau citește o carte. Dacă ești plină de energie, apucă-te de un proiect care te inspiră, nu îți sacrifica puterea pentru a da și mai mult la jobul de zi cu zi.

Horoscop Scorpion azi 9 iulie 2020

Experiențe

Horoscop zilnic 9 iulie Scorpion. Trebuie să recunoști că ție îți place mult prea adesea să te relaxezi în zona ta de confort. Dar azi nu ar strica să încerci ceva nou. Ascultă de recomandarea unui prieten, care a lăudat atât o anumită experiență, și bucură-te azi de viață în alte aspecte. Vei simți că trăiești cu adevărat!

Horoscop Sagetator azi 9 iulie 2020

Compasiune

Horoscop zilnic 9 iulie Săgetător. Un membru al familiei va veni să se plângă azi la tine de anumite probleme. Deși este posibil să fi auzit de nenumărate ori despre aceste necazuri, decide ca azi să schimbi atitudinea. Dă dovadă de compasiune și ascultă-l din tot sufletul. Vei fi uimită de ce efecte extraordinare vei obține!

Horoscop Capricorn azi 9 iulie 2020

Minte

Horoscop zilnic 9 iulie Capricorn. Este un moment extraordinar pentru a te delecta cu activități care îți hrănesc mintea, sunt de părere astrele. Rezolvă cuvinte încrucișate, încearcă puzzle-uri sau citește de plăcere, nu de datorie. Așa vei stimula o anumită zonă a creierului ce îți va servi enorm în perioada următoare.

Horoscop Varsator azi 9 iulie 2020

Invidie

Horoscop zilnic 9 iulie Vărsător. Horoscopul zilei prezice pentru zodia Vărsător sentimente de invidie pentru azi. Deși te deranjează profund, realizezi că te încearcă aceste emoții la adresa unei persoane apropiate. În loc să pui accent pe ceea ce are ea și tu nu, mai bine mulțumește-i pentru că ți-a arătat ce anume îți dorești, și vei atrage și tu aceleași beneficii.

Horoscop Pesti azi 9 iulie 2020

Proiect

Horoscop zilnic 9 iulie Pești. Astrele te îndeamnă să nu te mai preocupi obsesiv de transformarea în realitate a unui anumit obiectiv profesional. Pur și simplu detașează-te, fă ceva frumos pentru tine și realizează că ce e al tău e pus deoparte. Spre seară vei primi o veste incredibil de bună despre respectivul proiect.