Horoscop astazi

Zodiac azi

Horoscop Berbec azi 21 noiembrie 2019

Stres

Chiar dacă ambiția ta te sfătuiește altfel, azi e indicat să nu te mai zbați împotriva curentului. E mai bine să accepți ce nu poate fi schimbat, mai ales când e vorba de relațiile personale. Vei vedea că lucrurile vor evolua fără stres.

Horoscop Taur azi 21 noiembrie 2019

Iubire

Ai mare nevoie de un pic de căldură, de aceea e vital ca azi să îți petreci timp alături de cei dragi. Împreună cu oamenii pe care îi iubești mai mult decât orice vei reuși să treci peste o mare cumpănă.

Horoscop Gmeni azi 21 noiembrie 2019

Greșeli

Urăști să recunoști că ai greșit, dar azi e musai să o faci. Ai comis o eroare care a provocat suferință cuiva apropiat și azi vine momentul să îți exprimi părerea de rău. Asumă-ți responsabilitatea.

Horoscop Rac azi 21 noiembrie 2019

Spiritualitate

Literatura motivațională sau citatele despre spiritualitate te pot ajuta azi mai mult decât ai crede. Azi e genul de zi în care îți poți descoperi locul în lume sau răspunsurile la unele dintre cele mai importante întrebări.

Horoscop Leu azi 21 noiembrie 2019

Umilință

Un pic de umilință nu îți va strica azi, ba dimpotrivă. Chiar dacă ți se pare că ai realizat ceva măreț, nu te crede mai presus de oricine, ci recunoaște și meritul celor care ți-au stat alături. E mai bine și pentru tine, și pentru ei!

Horoscop Fecioara azi 21 noiembrie 2019

Siguranță

Te așteaptă o zi pur și simplu extraordinară. Simți că ești în siguranță și ai încredere în tine. Tot ce mai rămâne este să verifici dacă și celor din jur le este bine, mai ales că azi ai puterea de a schimba vieți.

Horoscop Balanta azi 21 noiembrie 2019

Empatie

Cuvintele tale au puterea de a alina inimi și azi ar trebui să te folosești de aceste daruri. Cineva care nu îți e neapărat apropiat suferă profund și numai în tine stă capacitatea de a-i reduce suferința. Dă dovadă de empatie.

Horoscop Scorpion azi 21 noiembrie 2019

Decizie

Ești într-o conexiune pur și simplu perfectă, desăvârșită cu Universul. Este momentul să iei o decizie „mare” deoarece astrele îți vorbesc azi direct. Sperăm că ești într-o poziție de conducere, deoarece puterea ta e imensă.

Horoscop Sagetator azi 21 noiembrie 2019

Magie

Azi magia va gravita în jurul tău! Universul îți răspunde la toate întrebările, dacă înveți să pleci urechea la el. Mai ales dacă ai dileme legate de viața personală, azi drumul îți va fi indicat cu limpezime.

Horoscop Capricorn azi 21 noiembrie 2019

Surprindere

Tu ești o fire analitică și inteligentă, dar azi până și tu vei fi surprinsă de modul în care funcționează lumea. Fie un coleg, fie un amic face ceva ce te dă peste cap, sau o coincidență extraordinară lucrează în folosul tău. Primește ceea ce îți este oferit!

Horoscop Varsator azi 21 noiembrie 2019

Povară

Renunță la o parte din povara care îți apasă umerii. Lasă un prieten să decidă unde vă veți întâlni sau acceptă că nu ești tu cea responsabilă de fericirea celor din jur. Poți experimenta un sentiment uriaș de ușurare.

Horoscop Pesti azi 21 noiembrie 2019

Relaxare

Conjunctura astrală te-a făcut să te simți atotputernică în ultima perioadă și azi este cazul să te relaxezi. Ai schimbat lumea cât ai putut, acum concentrează-te pe pacea ta interioară. Vin zile liniștite de care aveai mare nevoie.